De Twentse Bosvilla

Vertragen, verslapen en even vergeten.

Wakker worden met een zingende merel naast je slaapkamerraam. Of een Chardonnay op het terras dat uitzicht geeft over houtwallen met robuuste eiken. Het is slechts een deel van wat we je bieden in onze Twentse Bosvilla’s.

Een plek die Twente ademt en variatie geeft. Van een kabbelende beek die het groene weiland in tweeën opdeelt tot zandpaden die je via het bos naar het stukje heide leiden. Soms kom je onderweg iemand tegen. Die begroet je. Want, in Twente groet je elkaar. Twentenaar of niet. Nog vaker ben je alleen. Dan heb je de grootste kans wild te spotten. Reeën, hazen, fazanten. 

Nog geen ree gespot? Trek er overdag op uit en kom terug bij schemering. Ga flaneren door Ootmarsum, ontdek de boetiekwinkels in de knusse kasseiensteegjes, struin de kunstgalerieën af en hang de bourgondiër uit. Want, chocolaterie, bierbrouwerij of proefkeuken: Ootmarsum heeft het.

Eropuit gaan kan. Maar hoeft niet. We gunnen je familie namelijk de rust van het platteland. Je vrienden de tijd om zich te verslapen. En we gunnen jou de ruimte om die roman te lezen. De roman die je al weken meezeult van je nachtkastje naar de woonkamer. En weer terug.

Vertragen, verslapen en even vergeten. In de Twentse Bosvilla mag het.

Familie Schutte

Zonnenberg bosvilla

Overnachten middenin de natuur

Binnen heb je de akkoorden van de piano. Buiten gaat het geloei van de koeien over in het gehak van de bonte specht. Het zijn de geluiden van het bos en het platteland. Herkenbaar maar nooit saai. Eerlijk is eerlijk. Je komt niet terecht in een afgezonderd walhalla ver van de bewoonde wereld. Want, op loopafstand vind je Ootmarsum. Een gezellige plek om de dag door te brengen.
Zonnenberg bosvilla
Valkenberg bosvilla

Valkenberg bosvilla

Nog eventjes wachten…

Bij de Valkenberg bosvilla zijn we nog lekker aan het bouwen en sjouwen. Vanaf eind 2023 kun je ook hier vertoeven. Voor nu moet je het dus nog even doen met deze foto.