Offline & ontspannen

Even niet bereikbaar zijn. Zeker weten dat we daar allemaal weleens intens naar verlangen.

Spaboerderij Nutter

Tussen de heuvelachtige essen vind je de spaboerderij. Je gaat dus eigenlijk kuren op het platteland. Denk dan niet aan een modderbad nemen in de buitenlucht, maar aan stomen in de hooioven en in slaap dommelen in de dondolo. Zeg maar een luxe schommelstoel. Heb je nog meer op de planning staan die dag? Boek dan een arrangement van drie uur. Heb je alle tijd? Overweeg dan eens het 6-uur durende arrangement met lunch.Wellness en beautyboerderij de Kroesweffer

Van Mieke en haar jonge team krijg je altijd een warm welkom. Alsof je ze al kent. Hoe jij je uren hier doorbrengt is aan jou. Wil je er de hele dag spenderen? Dan kun je gebruik maken van o.a. de sauna. Heb je maar een paar uur nodig om ‘zen’ te worden? Dan kan dat ook. De massages zijn in ieder geval zoals je ze graag hebt: geen zacht gewrijf, maar stevig en mega ontspannend. Fijn hoor.

De bierspa van Othmar

Laten we er niet omheen draaien. Het is de allereerste bierspa van Nederland. En voordat je fantasie op hol slaat: je gaat niet dobberen tussen hopblaadjes in schuimend bier. Nee. Je mag lekker pilsen in de hottub. Een heerlijk warm bad met water, hop, mout en gist. De tap is uiteraard binnen handbereik. Keer wat anders dan van tevoren je biertje uit de koelkast moeten halen.